Betaling

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Vagparts accepterer ordren. Alle priser på Vagparts.dk er vist inkl. Moms hvilket udgører 25%, i nogle tilfælde inkl. Montering, men excl. Forsendelse og evt. gebyr.

Betaling:

Ved bestilling fra vores webshop er der flere former for betaling.

KORTBETALING:

Der er mulighed for at betale med Visa, Visa/Dankort og Mastercard. Betalingen foregår via Mobilpay. Mobilpay er én af de mest brugte betalingsgateways i verden, og bliver brugt af over 100 Mill. mennesker verden over, – private såvel som firmaer. Det er ikke nødvendigt at oprette en Mobilpaykonto for at betale.

Bankoverførsel:

Ved betaling via bankoverførsel, bliver ordren behandlet når indbetalingen er registreret, hvilket normalt kan tage op til 2 bankdage. Husk altid at påføre evt ordrenummer, eller navn så vi kan se hvor indbetalingen kommer fra. BEMÆRK: Under checkout bliver du bedt om at påføre et købsordrenummer. Her kan du påføre en reference efter eget valg. Fx dit telefonnummer. 

Kontant ved afhentning:

Det er også muligt at afhente varen på firmaets adresse efter aftalt tidspunkt. Der er ingen ekspeditionsgebyr på afhentning, og der kan kun betales kontant.